Trine Frantzen-mysteriet:

Politiet tilbake på gravplass

Jobber med nye søk i det 15 år gamle forsvinningsmysteriet.

NYE SØK: Politiet er mandag morgen tilbake på Øvsttun gravplass for nye undersøkelser i Trine Frantzen-saken. Foto: Leif Stang / Dagbladet
NYE SØK: Politiet er mandag morgen tilbake på Øvsttun gravplass for nye undersøkelser i Trine Frantzen-saken. Foto: Leif Stang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Politiet holder fortsatt på der de begynte i morges, altså ved den samme gravstøtten, forteller Dagbladets reporter på stedet rett før klokka 16.

- Jobben tar lengre tid enn vi trodde på forhånd. Vi jobber med små mursteiner og jorda er hardpakket. Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at vi har gjort funn, sier politiinspektør Tore Salvesen til Dagbladet.

Politiet vil jobbe videre på stedet fram til klokka 21 i kveld.

- Jeg ser ikke bort ifra at vi må fortsette i morgen, sier Salvesen.

BERGEN (Dagbladet): Mandag morgen vil politiet på nytt starte graving på Øvsttun gravplass i Bergen etter nye tips i saken. Ifølge Dagbladets reporter på stedet, har det i morgentimene sluttet å regne. Forholdene er dermed gode for politiet, som har satt i gang graving ved to gravsteiner.

Bøtter fylles med jord og bæres over i et telt. Der blir massene gjennomgått.

I tillegg har det mandag blitt jobbet med en skanner, som trilles rundt på gravplassen, noen meter unna der forrige søk etter Frantzen ble gjennomført i mai. Det rigges også til et telt, hvor jorda fra eventuell graving vil bli undersøkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer