Politiet tipses om feil bil i Lommemannen-saken

Bare fordi René (36) har bare samme bil som den siktede 55-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

* Har du tips eller opplysninger Dagbladet kan ha nytte av i Lommemannen-saken? Tips oss på 2400@dagbladet.no eller SMS/MMS til 2400.(Dagbladet.no): 12. januar i år ble en 55 år gammel mann pågrepet i Bergen i Lommemannen-saken.

Samme dag publiserte flere medier, blant annet Dagbladet.no, et sladdet bilde av den siktede mannen i en liten, karakteristisk sportsbil.

Og samme dag opplevde René Depuis at 50 ganger så mange som vanlig logget seg inn på www.atom2.no, den norske hjemmesiden til bilselskapet som Depuis er norsk representant for.

Bare to slike biler i Norge

Han har også registrert en lang rekke søk på hans navn i ulike søkemotorer etter at 55-åringen ble pågrepet, blant annet med søkeord som «René Depuis + Lommemannen».

Årsak?

René Depuis er den ene av to personer i Norge som eier en Ariel Atom, en av verdens raskeste serieproduserte biler. Den andre sitter varetektsfengslet i Ila fengsel og har Tor Erling Staff som forsvarer.

Etter pågripelsen har politiet bedt om flere tips fra publikum om mannen de mener er Lommemannen og hans bevegelser. Politiet har fått en stor mengde tips, også knyttet til at folk har sett det de tror er 55-åringens bil på ulike steder og arrangementer. Det førte til at politiet måtte ringe René Depuis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer