ALLIGATOR-ANGREP: I videoen forklarer politiet hva som skjedde da en to år gammel gutt ble angrepet av en alligator i Orlando, Florida. Barnet er ikke funnet. Video: AP Vis mer

Politiet: Toåring funnet død etter alligator-angrep i Orlando

– Barnet lekte i vannkanten da en alligator kom opp fra vannet og tok barnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toåringen som ble tatt av en alligator på en strand ved Disney World utenfor Orlando i Florida, er funnet død, opplyser CNN onsdag kveld.

Guttens far gikk ut i vannet og forsøkte å redde sønnen da alligatoren angrep, men måtte gi tapt. Siden har omkring 50 personer forsøkt å finne levningene av gutten, opplyser sheriff Jerry Demings i Orange County.

Den tragiske hendelsen skjedde da familien, foreldrene, gutten og en eldre søster slappet av på stranda tirsdag kveld lokal tid. En leteaksjon ble satt i gang, men er så langt uten resultat, skriver avisa Orlando Sentinel.

– Barnet lekte i vannkanten da en alligator kom opp fra vannet og tok barnet. Faren, som var i nærheten, forsøkte å ta barnet tilbake, men lyktes ikke, sier presseansvarlig Jeff Williamson i Orange County til VG.

Politifolk, et helikopter og de lokale fiskeri- og miljømyndighetene deltar i letingen. Alligatoren anslås å være mellom én og to meter lang.

Stranden hvor toåringen ble angrepet, ligger ved et luksushotell som er eid av Disney. Ikke langt unna ligger byen Orlando, hvor 49 mennesker ble drept i skytemassakren på et utested for homofile natt til søndag.

– Jeg kan ikke forestille meg hva foreldrene til barnet går gjennom. Dette har vært en tøff uke i Orlando, sier A.J. Jain, som bor på hotellet.

(NTB)