Togulykken i Danmark:

Politiet tordner mot publikum: - Vis respekt!!!

Dansk politi har bøtelagt 40 bilister som brukte mobiltelefonene sine til å ta bilder av ulykkestoget på Storebæltsbroen.

FLERE DØDE: Flere personer er døde etter en togulykke på Storebæltsbrua i Danmark. Video: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet/ Google Earth / NTB Scanpix/ CNN Klipp: Ørjan Ryland / Malene Storrusten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOREBÆLTSBROEN/OSLO (Dagbladet): Seks personer er døde og 16 er skadd etter en dramatisk ulykke med et lyntog på Storebæltsbrua mellom Fyn og Sjælland i Danmark.

Ulykken skjedde like etter klokka 07.30 i dag tidlig, etter at området hadde vært preget av kraftig vind.

Politiet stengte all trafikk i vestgående retning forbi ulykkesstedet tidligere i dag på grunn av lange kikkekøer.

- Ikke stopp opp

Politisjef Lars Bremhøj leverte klar tale da han henvendte seg til skuelystne tidligere i dag:

- Ikke stopp opp og vær interessert i - og nysgjerrig på - hva som foregår. Det skylder vi trafikken der ute, men ikke minst de folk som nå er ofre for denne forferdelige ulykken.

Oppfordringen har tilsynelatende ikke blitt fulgt av alle, for onsdag kveld har politiet gått ut med flere strenge meldinger på Twitter:

- Kikkekøer på motorveien er like uhensiktsmessig og farlig som alle andre køer. Så uansett hva som foregår av ting i det motsatte kjørefeltet, så hold din fart og hold øynene og oppmerksomheten i ditt eget kjørefelt, skriver Sydjyllands politi onsdag kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer