- Politiet trakasserer meg

Ifølge politiet er Shahid Rasool en av Norges verste forbrytere. En samfunnsfiende. Selv hevder Rasool at han systematisk trakasseres av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shahid Rasool ble i fjor dømt til 12 års fengsel og fem års sikring for en rekke grove voldsforhold. Saken skal opp til ny behandling i Borgarting lagmannsrett.

2. januar i fjor ble Shahid Rasools fem år gamle datter drept i en bilulykke. I dag starter rettssaken mot mannen som kjørte bilen.

- Jeg er ikke bitter på ham som kjørte bilen. Men jeg vil veldig gjerne vite hva som skjedde. Derfor har jeg bedt om å få være til stede under rettsforhandlingene, sier Rasool.

I et brev fra politiadvokat Nicolai Bjønness heter det at politiet har forståelse for Rasools ønske, men at politiet ikke har ressurser til å la ham være til stede under rettsforhandlingene.

- Dette er ren trakassering, sier Rasool.

- I begravelsen til datteren min fikk jeg være til stede, men iført håndjern. Nå får jeg ikke engang høre på forklaringen om hvorfor datteren min døde, sier han.

I HÅNDJERN: Shahid Rasool var iført håndjern i datterens begravelse. Nå får han ikke følge rettsforhandlingene mot ham som er tiltalt for uaktsomt drap mot datteren.