Politiet trenger hjelp fra publikum

Har ingen mistenkte etter at to ble skutt og to knivstukket utenfor utestedet Crystal i Oslo i natt.

ÅSTEDET: Fire personer ble skadd, en av dem alvorlig etter skyting og knivstikking ved utestedet Crystal i Møllergata i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
ÅSTEDET: Fire personer ble skadd, en av dem alvorlig etter skyting og knivstikking ved utestedet Crystal i Møllergata i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt skriver i en pressemelding at de etterforsker skytingen og knivstikkingen utenfor utestedet Crystal i natt som forsøk på drap.

Den ene personen som ble knivstukket, ble alvorlig skadet - men tilstanden er stabil. Han vil bli forsøkt avhørt i dag, skriver politiet.

De tre andre personene har skader som betegnes som moderate. De to som ble skutt, ligger fremdeles på sykehuset til observasjon.

- Ingen mistenkte - Det er uavklart hva som er bakgrunnen for hendelsen. Flere vitner har observert at det var krangel og slåssing inne på utestedet i forkant av skytingen. Vi har ingen mistenkte foreløpig, og trenger at flere vitner som har informasjon melder seg, sier politiførstebetjent Ingebjørg Hansen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har avhørt noen av de skadde og flere vitner til hendelsen.

- De skadde har ulike etniske bakgrunner, men er alle norske statsborgere, sier Hansen

Frir til publikum Politiet er interessert i å komme i kontakt med eventuelle vitner som kan ha opplysninger rundt hendelsen. Det gjelder både opplysninger som er knyttet til observasjoner inne og utenfor utstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer