Politiet trenger hjelp

Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter at en barnefar ble stukket ned og drept på Bogerud i går. Nå etterlyser de flere vitner som kan ha sett noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjell Petter Dahlberg fra Ulsrud i Oslo ble drept med stikkvåpen etter en slåsskamp med to unge menn.

Politiet fikk melding om drapet klokka 16.42.

- Vi har foreløpig ikke pågrepet noen i saken, men vi er veldig interessert i å snakke med noen som la merke til to høyrøstede gutter som var kledd i svart, og som også var ganske høyrøstede på t-banelinje 3 til Mortensrud med avgang cirka klokken 16.10 fra Jernbanetorget i går ettermiddag, sier politiinspektør Terje Kristiansen til Dagbladet.no.

- Vi tror motivet for drapet kan ha vært en krangel om rusmidler.

De to guttene skal være rundt 20 år gamle, kledd i mørke klær, og av ikke-vestlig utseende. På t-banen skal de to ha snakket høyt til hverandre på en blanding av norsk og sannsynligvis spansk. Politiet er svært interessert i å snakke med noen som la merke til de to på t-banen.

De skal ha befunnet seg på en av de to første vognene i togsettet, og gått av på Bogerud rundt 16.30.

- Vi er ikke sikre på at det er disse to som sto bak knivstikkingen, men mye tyder på at de var i kontakt med avdøde. Da er tidspunktene ganske sammenfallende med dødsfallet, sier Kristiansen.

De to som knivstakk familiefaren krysset t-banesporet på Bogerud og gikk mot Martin Linges vei rundt 16.45 i går. Politiet vil også gjerne ha kontakt med folk som har sett de to på den strekningen i tiden etter drapet. Ifølge Kristiansen har det meldt seg nye vitner i dag, men politiet har ennå ikke fått noen konkrete navn fra vitnene.

Dagbladet snakket i går med en rekke øyenvitner til det som skjedde.

SØKER NYE VITNER: Politiet trenger fortsatt å få kontakt med noen som kan ha sett noe på Bogerud mellom halv fem og kvart på fem i går.