Politiet trenger hjelp

Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter at en barnefar ble stukket ned og drept på Bogerud i går. Nå etterlyser de flere vitner som kan ha sett noe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kjell Petter Dahlberg fra Ulsrud i Oslo ble drept med stikkvåpen etter en slåsskamp med to unge menn.

Politiet fikk melding om drapet klokka 16.42.

- Vi har foreløpig ikke pågrepet noen i saken, men vi er veldig interessert i å snakke med noen som la merke til to høyrøstede gutter som var kledd i svart, og som også var ganske høyrøstede på t-banelinje 3 til Mortensrud med avgang cirka klokken 16.10 fra Jernbanetorget i går ettermiddag, sier politiinspektør Terje Kristiansen til Dagbladet.no.

- Vi tror motivet for drapet kan ha vært en krangel om rusmidler.

De to guttene skal være rundt 20 år gamle, kledd i mørke klær, og av ikke-vestlig utseende. På t-banen skal de to ha snakket høyt til hverandre på en blanding av norsk og sannsynligvis spansk. Politiet er svært interessert i å snakke med noen som la merke til de to på t-banen.

De skal ha befunnet seg på en av de to første vognene i togsettet, og gått av på Bogerud rundt 16.30.

- Vi er ikke sikre på at det er disse to som sto bak knivstikkingen, men mye tyder på at de var i kontakt med avdøde. Da er tidspunktene ganske sammenfallende med dødsfallet, sier Kristiansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer