Politiet trodde Bhatti hadde pistol

- Under pågripelsen pekte de på ham med maskinpistol mens han hadde sønnen i bilen, sier forsvarer.

SINT: Arfan Bhatti mener familievold-siktelsen mot ham er helt grunnløs. 34-åringen ble i dag løslatt mot meldeplikt og besøksforbud mens saken etterforskes videre. Arkivfoto: THOMAS HAUGERSVEEN
SINT: Arfan Bhatti mener familievold-siktelsen mot ham er helt grunnløs. 34-åringen ble i dag løslatt mot meldeplikt og besøksforbud mens saken etterforskes videre. Arkivfoto: THOMAS HAUGERSVEEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arfan Bhatti (34) ble i formiddag framstilt for varetektsfengsling, siktet for vold mot sin egen ektefelle og sønn.

Oslo tingrett besluttet imidlertid å løslate Bhatti, men med forbud mot å oppsøke familien og deres hjem. Han har også blitt ilagt meldeplikt av politiet.

I tillegg til familievoldsiktelsen er Bhatti siktet for henholdsvis vold og trusler mot offentlige tjenestemenn etter håndgemeng under pågripelsen, og for brudd på våpenloven.

Våpensiktelsen er basert på at politiet har sikret bilder de mener viser at Bhatti har vært i besittelse av en pistol.

Hadde sønnen i bilen Da politiet rykket ut i 00.30-tida til tirsdag etter voldsepisoden mot kona, var tjenestemennene tungt bevæpnet. Bhatti satt da i en bil i Østre Aker vei, og reagerte sterkt på måten pågripelsen skjedde på.

- Såvidt jeg forstår ble han pekt på med maskinpistol mens han hadde sønnen i bilen, sier Bhattis advokat, Arild Holden, til Dagbladet.

Politiet vil ikke kommentere hvilke bilder de knytter til pistolmistanken, og det ble ikke funnet noen våpen på tirsdag. Oslo tingrett mener grunnlaget for denne delen av siktelsen er svakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer