Politiet tror 29-åring kan være drept

Først trodde de det dreide seg om en overdose da mannen ble funnet død hjemme i Bergen i dag. Men mannen ble utsatt for grov vold to ganger i løpet av helga, uten å anmelde det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 29 år gammel mann som ble funnet død i en leilighet i Bergen mandag morgen, kan ha blitt drept, skriver Bergens Tidenes nettutgave.

I går morges fikk politiet melding om at 29-åringen lå død i en leilighet i Carl Konows gate på Gyldenpris. Politiet antok først at det dreide seg om en overdose, men etterforsker nå dødsfallet som mistenkelig.

Bakgrunnen for denne mistanken er blant annet at mannen ble utsatt for grov vold to ganger i løpet av sist helg. Politiet pågrep tre personer i forbindelse med voldsepisodene, men 29-åringen ville ikke anmelde noen.

- Han ble påført skader, men jeg vil ikke kommentere nærmere hva slags skader. Skadene så ikke livstruende ut i helgen, men obduksjonen vil vise om de har noen sammenheng med dødsfallet, sier politiavdelingssjef Tove Lian Mathiesen ved Hordaland politidistrikt til bt.no.

De tre pågrepne ble løslatt etter avhør.

- Vi holder alle muligheter åpne og etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, sier Lian Mathiesen.

(NTB)