BOMBEMISTENKT: FBI publiserte torsdag bilder av det som skal være brødrene Tamerlan Tsarnajev (t.v.) og Dzjokhar Tsarnajev (t.h.), tatt av overvåkingskameraer like før bombeeksplosjonene under Boston maraton. Foto: FBI / Reuters / NTB scanpix
BOMBEMISTENKT: FBI publiserte torsdag bilder av det som skal være brødrene Tamerlan Tsarnajev (t.v.) og Dzjokhar Tsarnajev (t.h.), tatt av overvåkingskameraer like før bombeeksplosjonene under Boston maraton. Foto: FBI / Reuters / NTB scanpixVis mer

Politiet tror brødrene Tsarnajev handlet alene

Etterforskningen tyder på dette, sier politisjef Edward Deveau i bydelen Watertown til CNN.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskningen tyder hittil på at de to brødrene som er mistenkt for terrorbombene i Boston, handlet alene, sier politisjef Edward Deveau i bydelen Watertown til CNN.

Den yngste av de to, Dzjokhar Tsarnajev, ble fredag kveld pågrepet etter en politijakt som hadde vart i nesten et døgn. Nittenåringen var alvorlig såret da han til slutt ble funnet i Watertown.

Storebror Tamerlan Tsarnajev (26) ble drept i en skuddveksling med politiet torsdag kveld.

Brødrene er av tsjetsjensk opprinnelse, men har bodd i USA i mer enn ti år. Den eldste broren var i det føderale politiet FBIs søkelys i 2011, men saken ble ikke tatt videre.

(NTB)