Politiet tror Madeleine er død

Nye spor i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Portugisisk politi har for første gang innsett at britiske Madeleine McCann (4) som forsvant fra familiens feriebolig i Portugal for 100 dager siden, kan være død, melder BBC.

Sjefsetterforsker Olegario Sousa etter Madeleine sier at nye bevis har økt mulighetene for at fireåringen er blitt drept.

Han avviser at foreldrene Kate og Gerry McCann er mistenkte i saken.

Blodspor

Sousa sier at nye søk gjort med britiske søkehunder har avslørt spor som peker på at Madeleine kan være død. Han refererer til blodspor funnet i Madeleines soverom inne i familiens feriebolig i Praia da Luz, som nå blir analysert i Storbritannia.

Han ønsket ikke å bekrefte eller avkrefte informasjon om at søkehundene har funnet lukt av en død kropp i leiligheten, slik portugisisk presse hevder.

Ikke avsluttet

Politiet understreker at granskningen ikke er avsluttet ennå. En ny runde med vitneavhør kan settes igang igjen, ettersom hva de tekniske undersøkelser viser.

GUDSTJENESTE: Madeleines foreldre deltok i dag på en gudstjenste i anledning at det er 100 dager siden hun forsvant. Foto: REUTERS
GUDSTJENESTE: Madeleines foreldre deltok i dag på en gudstjenste i anledning at det er 100 dager siden hun forsvant. Foto: REUTERS Vis mer

Madeleine forsvant fra ferieboligen 3. mai mens foreldrene var ute og spiste med noen venner i en restaurant nær boligen.

1900 dager: I dag er det nøyaktig 100 dager siden Madeleine forsvant.