Politiet tror Mohamed ble drept på Mosquito

Diskotek midt i Oslo sentrum utpekt som åsted. Broren til Mohamed Ahssain (31) ble briefet av politiet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter det Dagbladet.no erfarer, jobber politiet ut fra at det populære utestedet Mosquito er åstedet for drapshandlingen. Der jobbet i dag flere krimteknikere i hvite kjeledresser og fotposer med å sikre spor i det store lokalet i Pilestredet, midt i Oslo sentrum.

Forretningspartner

Mosquito er ett av flere utesteder den drepte 31-åringen var involvert i, og en av de fire mennene som er arrestert og drapssiktet, har vært en leder ved utestedet og forretningspartner med Ahssain.

Norskmarokkaneren er et kjent fjes i bransjen, og var også tilknyttet nattklubben Kamikaze. I tillegg er utestedet Club 112 dratt inn i saken. Disse stedene er alle blitt undersøkt av politiet i løpet av dagen.

Etter det Dagbladet.no kjenner til, er Kamikaze nettopp ble solgt, etter en turbulent tid med flere utskiftninger i bedriften. Overdragelsen skal ha vært fullført, men politiet etterforsker nå om det brutale drapet kan ha sammenheng med salget.

- Vi kjenner til dette forholdet, og undersøker det nærmere sammen med andre opplysninger vi har fått, bekrefter politioverbetjent Finn Abrahamsen, som i dag ikke ville spekulere på mulige motiver.

- Penger er motivet

Broren av Mohamed Ahssain, Benaissa Ahssain, mener penger kan ha vært motiv for drapet. I et intervju med TV 2-nyhetene uttaler han at broren kan ha skaffet seg fiender fordi han har tjent gode penger i utelivsbransjen de siste årene.

<strong><B>ANTATT ÅSTED:</strong></B> Diskoteket Mosquito ble i dag finkjemmet av kriminalteknikere fra politiet. Det populære utestedet, som frekventeres av ungdom i 18-25-årsalderen, er trolig stedet der drapet skjedde. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN
ANTATT ÅSTED: Diskoteket Mosquito ble i dag finkjemmet av kriminalteknikere fra politiet. Det populære utestedet, som frekventeres av ungdom i 18-25-årsalderen, er trolig stedet der drapet skjedde. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN Vis mer

- Han var en snill figur, og det med at han skylder penger, er ikke en sak. Men jeg tror folk i de kriminelle miljøene har fått med seg at han har gjort det bra i utelivsbransjen, sier han, og legger til:

- Det kan bare ha vært én ting. Det må ha vært penger de var ute etter.

Da han og broren Ahmed ble oppdatert på etterforskningen av politiet i kveld, ble de fortalt at Mohamed ble slått i hjel. På pressekonferansen tidligere i dag brukte politioverbetjent Finn Abrahamsen uttrykket «rå makt» for å beskrive den antatte dødsårsaken.

Politiet tror Mohamed ble drept på Mosquito
OGSÅ INNBLANDET I SAKEN: Club 112 er også undersøkt av politiet.
LA IGJEN BLOMSTER ved KAMIKAZE: Svært mange i Oslo, blant dem ungdommer han har hjulpet, kjente avdøde godt.
<B>- SLÅTT I HJEL:</B> Mohamed Ahssain (31) ble funnet død med store skader i bilen til en drapsdømt mann fredag. Fire menn er nå siktet i saken.
KAN HA BLITT DREPT HER: Club Mosquito.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer