Politiet tror Mohamed ble drept på Mosquito

Diskotek midt i Oslo sentrum utpekt som åsted. Broren til Mohamed Ahssain (31) ble briefet av politiet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter det Dagbladet.no erfarer, jobber politiet ut fra at det populære utestedet Mosquito er åstedet for drapshandlingen. Der jobbet i dag flere krimteknikere i hvite kjeledresser og fotposer med å sikre spor i det store lokalet i Pilestredet, midt i Oslo sentrum.

Forretningspartner

Mosquito er ett av flere utesteder den drepte 31-åringen var involvert i, og en av de fire mennene som er arrestert og drapssiktet, har vært en leder ved utestedet og forretningspartner med Ahssain.

Norskmarokkaneren er et kjent fjes i bransjen, og var også tilknyttet nattklubben Kamikaze. I tillegg er utestedet Club 112 dratt inn i saken. Disse stedene er alle blitt undersøkt av politiet i løpet av dagen.

Etter det Dagbladet.no kjenner til, er Kamikaze nettopp ble solgt, etter en turbulent tid med flere utskiftninger i bedriften. Overdragelsen skal ha vært fullført, men politiet etterforsker nå om det brutale drapet kan ha sammenheng med salget.

- Vi kjenner til dette forholdet, og undersøker det nærmere sammen med andre opplysninger vi har fått, bekrefter politioverbetjent Finn Abrahamsen, som i dag ikke ville spekulere på mulige motiver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer