Politiet undersøker mistenkelig dødsfall i Kongsvinger

Nye opplysninger gjør at politiet nå starter etterforskning.  

FLERE I AVHØR ETTER DØDSFALL I KONGSVINGER: - Politiet fikk beskjed om dødsfallet på onsdag, men fram til i dag har det ikke vært grunn til å tro at dette ikke dreiet seg om et naturlig dødsfall, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl. Arkivfoto: Audun Braastad / NTB scanpix
FLERE I AVHØR ETTER DØDSFALL I KONGSVINGER: - Politiet fikk beskjed om dødsfallet på onsdag, men fram til i dag har det ikke vært grunn til å tro at dette ikke dreiet seg om et naturlig dødsfall, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl. Arkivfoto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredags kveld melder politiet at de på nytt undersøker om det kan være noe mistenkelig ved et dødsfall i en bolig i Kongsvinger.

Politiadvokat i Innlandet politidistrikt, Iren Johnsen Dahl, sier til NRK at enkelte omstendigheter gjør at de finner grunn til å undersøke dødsfallet nærmere.

Den avdøde skal være det Dahl kaller en "lokal, godt voksen mann".

Ble funnet på onsdag, området er nå avsperret

- Det er for tidlig å si noe om dødsårsaken. Dødsfallet ble meldt for to dager siden, men da var det ingen grunn til å tro at dette ikke var et naturlig dødsfall. I dag fikk politiet ny informasjon, som gjør at vi nå undersøker dødsfallet på nytt, sier Johnsen Dahl til Dagbladet.

Politiadvokaten ønsker ikke å gå i detalj på hvorfor denne informasjonen ikke kom inn tidligere, eller hvilke opplysninger som gjør at dødsfallet nå undersøkes nærmere.

- Med ny informasjon valgte politiet å sende inn den avdøde til obduksjon, i tillegg til å sette i gang undersøkelser på stedet slik at eventuelle spor ikke skal gå tapt.

Flere skal være innkalt til avhør

Da Dagbladet var i kontakt med politiet fredags kveld, var krimtekniker fremdeles på stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer