FLERE I AVHØR ETTER DØDSFALL I KONGSVINGER: - Politiet fikk beskjed om dødsfallet på onsdag, men fram til i dag har det ikke vært grunn til å tro at dette ikke dreiet seg om et naturlig dødsfall, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl. Arkivfoto: Audun Braastad / NTB scanpix
FLERE I AVHØR ETTER DØDSFALL I KONGSVINGER: - Politiet fikk beskjed om dødsfallet på onsdag, men fram til i dag har det ikke vært grunn til å tro at dette ikke dreiet seg om et naturlig dødsfall, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl. Arkivfoto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Politiet undersøker mistenkelig dødsfall i Kongsvinger

Nye opplysninger gjør at politiet nå starter etterforskning.  

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredags kveld melder politiet at de på nytt undersøker om det kan være noe mistenkelig ved et dødsfall i en bolig i Kongsvinger.

Politiadvokat i Innlandet politidistrikt, Iren Johnsen Dahl, sier til NRK at enkelte omstendigheter gjør at de finner grunn til å undersøke dødsfallet nærmere.

Den avdøde skal være det Dahl kaller en "lokal, godt voksen mann".

Ble funnet på onsdag, området er nå avsperret

- Det er for tidlig å si noe om dødsårsaken. Dødsfallet ble meldt for to dager siden, men da var det ingen grunn til å tro at dette ikke var et naturlig dødsfall. I dag fikk politiet ny informasjon, som gjør at vi nå undersøker dødsfallet på nytt, sier Johnsen Dahl til Dagbladet.

Politiadvokaten ønsker ikke å gå i detalj på hvorfor denne informasjonen ikke kom inn tidligere, eller hvilke opplysninger som gjør at dødsfallet nå undersøkes nærmere.

- Med ny informasjon valgte politiet å sende inn den avdøde til obduksjon, i tillegg til å sette i gang undersøkelser på stedet slik at eventuelle spor ikke skal gå tapt.

Flere skal være innkalt til avhør

Da Dagbladet var i kontakt med politiet fredags kveld, var krimtekniker fremdeles på stedet.

- Politiet har i tillegg til å sikre eventuelle spor foretatt flere innledende avhør i kveld, men frem til obduksjonsrapporten er klar i starten av neste uke vet vi ikke noe om dødsårsaken, avslutter Johnsen Dahl.