Politiet uten spor etter Oslo-voldtekt

Overvåkingsvideo trolig ikke til hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vet du noe om saken? Ta kontakt med politiet på telefonnummer 02800.(Dagbladet.no): Oslo-politiet står uten avgjørende spor etter voldtekten på Vår Frelsers gravlund natt til i dag. Det var knyttet et visst håp til at overvåkingsvideoen fra nattbussen den voldtatte kvinnen tok, ville gi svar på hvem gjerningsmannen er, men det viser seg nå å være lite sannsynlig.

- Busselskapet har opplyst at kameraene bare viser hvem som går på, samt gir et oversiktsbilde av passasjerene. De viser ikke hvem som går av, sier vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved sentralvakta (tidl. krimvakta) i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Bussen var stappfull av folk, så det er trolig umulig å slutte noe ut fra oversiktsbildet, sier Jacobsen og opplyser at videoen vil være politiet i hende i løpet av morgendagen.

- Er andre overvåkingskameraer i området rundt Vår Frelsers gravlund slik plassert at de kan ha fanget opp noe?

- Vi har undersøkt det, og har ikke funnet noen kameraer som kan være av nytte for oss, sier vaktlederen, som opplyser at det 27-årige voldtektsofferet har vært på legeundersøkelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer