Politiet uten spor etter restaurantran

Politiet står nærmest helt uten spor etter at fire maskerte og mørkkledde menn ranet restauranten Lilleaker Badet AS i Oslo i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire stormet like etter klokken 3 inn i lokalene, som ligger på Lilleaker i Oslo, væpnet med køller og trolig også pistoler. De skrek til gjestene at de skulle holde seg i ro. Deretter tvang de til seg kassabeholdningen fra de ansatte i restauranten.

Restauranten var stengt, men det satt fortsatt en del gjester i lokalet. En kvinne som reiste seg og snakket til ranerne fikk to slag med en kølle over underarmene. Hun ble såpass skadd at hun måtte få behandling på legevakten.

Ranerne fikk med seg et pengebeløp, men politiet vil ikke opplyse hvor stort dette er. Deretter løp ransmennene ut av restauranten. Et vitne fulgte etter dem, og så dem løpe nedover langs T-banesporet i retning byen.

Politiet søkte etter ranerne med hunder. De klarte å følge sporet et stykke, men mistet det. Politiet antar mennene har hatt et kjøretøy stående på stedet.

- Vi avhører vitner nå, men har ingen konkrete personer i kikkerten som vi mistenker at står bak dette. Vi ønsker derfor at alle som kan ha sett noe tar kontakt med oss, sier jourhavende etterforsker ved Majorstua politistasjon, Øyvind Matre til NTB.

Bortsett fra den kvinnelige gjesten ble ingen fysisk skadd under ranet.

(NTB)