Politiet varsler om oppdatering i Sigrid-saken

Har innkalt til pressemøte klokka 11.30.

SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble meldt savnet da hun ikke kom hjem til avtalt tid natt til søndag 5. august. Hun hadde på seg de samme klærne da hun forsvant som på dette overvåkningsbilde fra 69-bussen tidligere på dagen. Foto: Politiet
SAVNET: Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble meldt savnet da hun ikke kom hjem til avtalt tid natt til søndag 5. august. Hun hadde på seg de samme klærne da hun forsvant som på dette overvåkningsbilde fra 69-bussen tidligere på dagen. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fortalte i går at de arbeider med å gå nøye gjennom og kryssjekke all informasjon de har i forbindelse med 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetnes forsvinning. I dag innkaller de til pressebrief klokka 11.30, og varsler at de der skal gi en oppdatering vedrørende forsvinningen.

Det er nå over ni døgn siden Sigrid forsvant da hun var på vei hjem fra en venninne like etter midnatt natt til søndag 5. august på Østensjø.

Siden da har det blitt gjennomført storstilte søk etter jenta i skogs- og boligområder. Politiet avsluttet søket i forrige uke, men frivillige søker ennå etter den 16 år gamle jenta.

Kryssjekker opplysninger Like etter hun forsvant ble hennes mobil, sko og en ankelsokk funnet ved en barnehage på Østensjø.

Tidlig i søket ble det funnet en ankelsokk, som lignet den som ble funnet ved barnehagen, men denne er sjekket ut av saken. Enda en ankelsokk ble lørdag funnet like ved Skøyenåsen skole, og politiet jobber nå med å finne ut av om denne er Sigrids. 

Politiet har foreløpig ingen konkrete spor etter den savnede jenta og jobber utifra en rekke teorier. Sigrid kan ha blitt bortført i bil, hun kan ha valgt en annen vei hjem, eller tatt t-banen, enten frivillig eller med tvang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer