Politiet vet hvem den døde kvinnen er

Men hvordan hun døde er fortsatt en uløst gåte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

•LARVIK (Dagbladet.no): Politiet har nå begynt å tegne seg et bilde av kvinnen som ble funnet død i veikanten på riksvei 40 i Larvik i går.

Etter det Dagbladet.no erfarer vet politiet hvem kvinnen er. Formell identifikasjon ventes å være klar i løpet av dagen, men politiet har nå en klar formening om hvem den døde kvinnen er.

Kvinnen i 40-åra skal være hjemmehørende i Larvik. Hun skal ha hatt befatning med politiet tidligere.

Hendelseforløpet til hvordan kvinnen døde av er imidlertid like mystisk som det var i går kveld. Politiet har jobbet ut i fra flere teorier.

Veldig usikre

•Hun kan ha blitt påkjørt langs veien.
•Hun kan ha blitt dumpet langs veien
•Hun kan ha falt ned fra et fjell som ligger langs veien.

Politiet er nemlig slettes ikke sikre på at det som tilsynelatende kan virke som en påkjørsel av en ukjent bilsjåfør er den virkelige årsaken til at kvinnen døde.

Venter på obduksjon

Etter det Dagbladet.no vet venter etterforskerne i saken spent på at den foreløpige obduksjonsrapporten skal være klar.

SPERRET AV: Politiet stengte i går riksvei 40 og jobbet i et stort område med tekniske undersøkelser. Foto: ROLF SVENDSEN
SPERRET AV: Politiet stengte i går riksvei 40 og jobbet i et stort område med tekniske undersøkelser. Foto: ROLF SVENDSEN Vis mer

Likfunnet er så mystisk for politiet at de rett og slett ikke våger å snevre inn mulig dødsårsak før rapporten er klar. Når den er klar gir det politiet forhåpentligvis flere klare spor å jobbe etter.

Mangler sko

Et vitne Østlands-Posten har snakket med forteller at kvinnen var normalt bygd med mellomblondt hår. Liket av kvinnen var ikke møkkete, forteller vitnet til avisa.

Det ble funnet en sko ved liket. Den andre skoen ar ifølge avisa ikke kommet til rette.

Så bil bremse

I to-tida i natt etterlyste Larvik-politiet føreren av en bil som skal ha stoppet på stedet der en kvinne i 40-årene ble funnet avkledd og død i grøfta ved Elveveien (rv 40) i Larvik torsdag ettermiddag klokken 14.40.

Bilen skal ha stoppet i perioden mellom 05.15 og 06.00. Politiet skriver i pressemeldingen at kvinnen antas å ha vært død i minst seks timer da hun ble funnet senere på dagen. Hun ble funnet delvis avkledd.

- Det virker vannvittig, men jeg kan ha sett bilen, sier Larvik-beboer Trond Richard Olsen, som tipset Dagbladet.no.


Politiet vet hvem den døde kvinnen er
KRIPOS: Kripos på jakt etter spor der en kvinne ble funnet død på RV 40 mellom Yttersøveien og Faret i Larvik i Vestfold torsdag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig.
ÅSTEDET: Olsen kom syklende til jobben da han rett etter åstedet møtte en bil som bremset ned raskt. Han kunne se de røde lysene lenge etterpå.