Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet vet ikke hvem den døde mannen i røret er

Ble funnet på anleggsområdet for det nye Munchmuseet i Bjørvika.

ANLEGGSOMRÅDE: Den døde mannen ble funnet i et rør på byggeplassen for det nye Munchmuseet. Liket ble fraktet bort i 16-tida. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet
ANLEGGSOMRÅDE: Den døde mannen ble funnet i et rør på byggeplassen for det nye Munchmuseet. Liket ble fraktet bort i 16-tida. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet vet fremdeles ikke hvem den døde mannen som i går ble funnet ved Operaen i Oslo, er. De håper obduksjonen av liket gir svar.

- Obduksjonen pågår, og vi avventer denne. Vi ser for oss å kunne si noe mer en gang utpå dagen, opplyser Grete Lien Metlid, leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

Den døde mannen ble funnet i et rør på byggeplassen for det nye Munchmuseet i Bjørvika, vis-à-vis Operaen. Det var anleggsarbeidere som fant liket, og politiet måtte få bistand av brannfolk med skjærebrenner for å få kroppen ut.

Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Mannen var delvis avkledd og hadde ikke identifikasjonsbevis på seg, og det er uklart hvorvidt han er utsatt for noe kriminelt. Det vites heller ikke hvor lenge han har ligget i røret, men det vil obduksjonen formodentlig gi svar på.

De tekniske etterforskerne gjorde seg i går ferdige på åstedet. En rekke vitner er dessuten avhørt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!