Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet vet ikke hvem den drepte er

- Drapssiktede har gitt oss et navn.

ÅSTEDET: Politiet mener mannen ble drept i en av disse hyttene på Herdla i Askøy kommune. Foto: Yngve Johnsen
ÅSTEDET: Politiet mener mannen ble drept i en av disse hyttene på Herdla i Askøy kommune. Foto: Yngve Johnsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagladet): En mann ble i natt funnet død i en hytte på Herdla i Askøy kommune utenfor Bergen.

Det var hyttenaboer som tilkalte politiet etter at de påtraff en mann utenfor hytta.

- Vedkommende var i en tilstand, hadde en oppførsel som gjorde at de tok seg inn i en hytte. Der fant de avdøde. Det ble forsøkt livreddende redning, men livet sto ikke til og redde sier lensmann Odd Dale ved Askøy lensmannskontor til Dagbladet.

Vitnene hadde kontroll på mannen til politiet kom og pågrep ham. Han er nå siktet for drap.

- Det er snakk om en mann mellom 20 og 30 år. Han er en nordmann fra bergensområdet, men er ikke lokal. Politiet er kjent med han fra tidligere saker, sier Dale.

Lensmannen forteller at mannen hadde leid hytta i en kortere periode. Ifølge BA.no hadde han leid hytta for 14 dager. Politiet vet foreløpig ikke sikkert hvem den avdøde mannen er.

- Siktede har gitt oss et navn, men vi har lite om vedkommende utover det foreløpig. Derfor vil vi undersøke mer for å få klarlagt identiteten, sier Dale til Dagbladet.

Han sier de ikke vet hvorfor mannen var i hytta som de anser som drapsåstedet. Kriminalteknikere har vært på stedet gjennom natta og i morgentimene.

Operasjonsleder Jan Steimler ved Hordaland politidistrikt opplyste til Dagbladet i natt at avdøde hadde blitt utsatt for vold, men politiet vil ikke utdype hva slags skader mannen er påført.