Politiet vil avhøre innbruddstyvene, men de har fått for mye juling

- Det må vente, sier politiet.

PÅ SYKEHUS: To personer mistenkt for innbrudd er nå innlagt på sykehus etter grov vold i en bakgård i byen Skive i Danmark. Politiet må derfor utsette de planlagte avhørene av de to. Illustrasjonsfoto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix
PÅ SYKEHUS: To personer mistenkt for innbrudd er nå innlagt på sykehus etter grov vold i en bakgård i byen Skive i Danmark. Politiet må derfor utsette de planlagte avhørene av de to. Illustrasjonsfoto: Liselotte Sabroe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til i dag ble to menn på 50 og 46 år utsatt for grov vold i en bakgård i den danske byen Skive.

De skal blant annet ha blitt slått med et balltre.

Politiet var allerede på utkikk etter de to mennene da de var mistenkt for å ha gjennomført et innbrudd på en lokal kro forrige helg. Da ble det blant annet stjålet sigaretter, penger og forskjellig teknisk utstyr.

I går ransaket politiet leiligheten til mennene, og i den ene ble deler av tyvegodset funnet. Nå er problemet at de to er i for dårlig forfatning til å bli avhørt av politiet.

- Vi vil veldig gjerne avhøre dem, men ettersom de nå er kjørt på sykehuset og ikke er i stand til å si så mye, må det vente, sier Lars Mikkelsen i Skive-politiet til Skive Folkeblad.

Politiet vil verken bekrefte eller avkrefte om det er noen sammenheng mellom innbruddet forrige helg og nattens voldsepisode, men sier at de foreløpige forklaringene går ut på at de to hendelsene ikke har noe med hverandre å gjøre.

Mennene skal ha forklart at de så tre menn i bakgården og trodde det var innbruddstyver. De skal så ha forsøkt å stoppe mennene, men i stedet fått juling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer