Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet vil avhøre pedofilisiktet nordmann på nytt

PATTAYA (NTB): Politiet i den thailandske byen Pattaya vil en av de nærmeste dagene foreta nye avhør av den pedofilisiktede nordmannen som sitter varetektsfengslet i Chonburi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 49 år gamle hordalendingen, som ble pågrepet i turistbyen Jomtien 11. januar, skal stilles for retten fredag. Han er siktet for seksuelle overgrep mot minst tre mindreårige gutter.

 Ifølge den ene av guttene skal nordmannen for en tid siden ha bodd sammen med en 14-åring i flere måneder. Pattaya-politiet er på jakt etter gutten, men han er ikke funnet ennå.

Ingen tilståelse

Mannen skal ikke ha tilstått, men politiet mener å ha sikre bevis. De ønsker å avhøre ham på nytt for å konfrontere ham med bevisene og få ham til å tilstå.

 Hvis han tilstår, noe politiet mener han er nødt til å gjøre, blir det både rettssak og domsavsigelse fredag.

  Da politiet pågrep 49-åringen på et hotell i Jomtien, lå en naken 13- åring i sengen. Få minutter senere dukket en 14-åring opp.

 Det var moren til den ene av de tre guttene, en 11-åring, som ledet politet til nordmannens hotell. På hotellrommet beslagla politiet også bilder av små gutter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!