SIKTET:
Boligen i Kvernevik hvor en sju år gammel jente ble alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket onsdag. Jentas mor er også skadet, og er siktet for forsøk på drap. 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
SIKTET: Boligen i Kvernevik hvor en sju år gammel jente ble alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket onsdag. Jentas mor er også skadet, og er siktet for forsøk på drap. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Politiet vil framstille knivsiktet mor for varetekt

Siktet for drapsforsøk på sju år gammel datter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siste: Kvinnen (27) som er siktet for drapsforsøk på sin sju år gamle datter, er i Stavanger tingrett varetektsfengslet i fire uker.

De første to ukene er med brev- og besøkskontroll, skriver Stavanger Aftenblad.

Fengslingsmøtet er berammet i Stavanger tingrett fredag klokken 12.

- Jeg kjenner ikke til helsetilstanden til kvinnen, men vi tar sikte på å framstille henne for varetekt klokken 12. Jeg vet foreløpig ikke hvordan vi gjennomfører det, det vet vi omtrent ikke før vi er i retten, sier politiadvokat Herdis Traa i Rogaland politidistrikt til NTB fredag morgen.

Hun opplyser at verken den fornærmede eller moren er avhørt etter at knivstikkingen fant sted i Kvernevik onsdag morgen.

- Å ta avhør av siktet og fornærmet er høyt prioritert. Det står ikke på politiet, for å si det sånn. Men vi må se an helsetilstanden deres, sier Traa.

Stavanger universitetssjukehus opplyste fredag morgen at kvinnen er lettere skadd, og at tilstanden hennes er stabil. Jenta ble torsdag kveld også omtalt som lettere skadd av sykehuset.

Kvinnen og datteren er bosatt et annet sted i Rogaland, men var på besøk en familie som bor i huset i Kvernevik, da knivstikkingen tok sted.

(NTB)