Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet vil gå ut med beskrivelse av Anjas klær

En kvinne som trolig er den savnede 21-åringen, ble funnet død lørdag.

KVINNE FUNNET DØD: Teknikere  fra Kripos og Sunnmøre politidistrikt bærer det som trolig er den savnede Anja Weløy Aarseth opp fra stedet hun ble funnet etter en joggetur i turområdet på byfjellet Aksla i Ålesund . Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
KVINNE FUNNET DØD: Teknikere fra Kripos og Sunnmøre politidistrikt bærer det som trolig er den savnede Anja Weløy Aarseth opp fra stedet hun ble funnet etter en joggetur i turområdet på byfjellet Aksla i Ålesund . Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Ålesund planlegger mandag å gå ut med en detaljert beskrivelse av klærne til Anja Weløy Aarseth. En kvinne som trolig er den savnede 21-åringen, ble funnet død lørdag.

- Vi regner med å kunne gå ut med nøyaktig beskrivelse av klesdrakten hennes forholdsvis tidlig i morgen, sa politiadvokat Yngve Skovly i Sunnmøre politidistrikt til NRK søndag kveld.

Natt til mandag holdt politiet vakt rundt stedet der den døde kvinnen ble funnet, mens etterforskerne fikk hvile, opplyser operasjonsleder Magne Tjønnøy til NTB.

Det var en hundefører i Norske Redningshunder som fant kvinnen lørdag. Politiet konstaterte raskt at kvinnen hadde blitt utsatt for noe kriminelt og etterforsker saken som et drap.

- Mest sannsynlig har dette skjedd mens det ennå var lyst. Vi mener det er grunn til å tro at dette skjedde i tilknytning til joggeturen, sa Skovly søndag.

Liket av kvinnen er fraktet til sykehuset i Ålesund, og obduksjon vil skje mandag. Da vil den avdøde sannsynligvis også bli identifisert.

21-årige Aarseth forsvant under en joggetur på byfjellet Aksla onsdag. Politiet samler inn overvåkingsbilder fra hele Ålesund.

(NTB)

ØNSKER TIPS: Politiet ønsker tips som kan hjelpe dem i Anja-saken. Foto: Privat/Politiet
ØNSKER TIPS: Politiet ønsker tips som kan hjelpe dem i Anja-saken. Foto: Privat/Politiet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling