Politiet vil ha tomhylser fra ransstedet

Etter ranet av Norsk Kontantservice i Stavanger, lå det tomhylser og skarpe skudd strødd i et stort område utenfor banklokalene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå ber politiet i Rogaland folk som plukket opp tomhylser og eller skarpe skudd om å gi disse til politiet.

- Vi vet at det var folk på stedet som plukket opp tomhylser og skarpe skudd. Vi ber nå disse om å gi gjenstandene til oss, sa politiinspektør Bjørn Andersen på dagens pressekonferanse.

Han sa også at politiet er interessert i informasjon om hvor hylsene og skuddene er funnet, og når de ble funnet.

Politiinspektør Ernst Rossebø forsikret om at det er uinteressant for politiet hvorfor privatpersoner har plukket opp hylsene og skuddene.

- Vi forstår at dette kunne være av interesse for noen der og da. Vi vil ikke diskutere det spørsmålet med dem. Det viktigste nå er at vi får inn hylsene og skuddene, sa Rossebø.

Siden ranet mandag har politiets teknikere og eksperter fra Forsvaret gjort et grundig arbeid for å finne samtlige hylser i et stort område rundt åstedet. Det ble avfyrt en rekke skudd under og etter ranet, da ransmennene skjøt seg løs fra politiet utenfor banklokalene.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer