Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet vil ikke si hvordan 40-åring ble drept på Etterstad

Har mottatt foreløpig obduksjonsrapport.

VENTET I OPPGANGEN: Politiet tror den drapssiktede 47-åringen ventet i oppgangen før paret der en nå er drept og en annen er hardt skadd kom hjem. Foto: Trym Mogen / Dagbladet
VENTET I OPPGANGEN: Politiet tror den drapssiktede 47-åringen ventet i oppgangen før paret der en nå er drept og en annen er hardt skadd kom hjem. Foto: Trym Mogen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten etter Etterstad-drapet, men vil av hensyn til etterforskningen ikke si noe om innholdet i den.

Den 47 år gamle italieneren som er siktet for drapet, satt flere timer i avhør mandag.

Der forklarte han seg om hendelsesforløpet og innrømte drapet, men nektet straffskyld for drapsforsøk på 40-åringens samboer, en 35 år gammel mann.

Politiet har ikke planlagt nye avhør av den drapssiktede tirsdag, men fortsetter etterforskningen. Blant annet ønsker politiet å kartlegge hva italieneren gjorde før og etter drapet. Samtidig vurderes det om 47-åringen skal framstilles for varetektsfengsling onsdag.

Det var lørdag at to menn ble funnet alvorlig skadd i oppgangen til leiligheten sin på Etterstad i Oslo. Den ene døde senere på sykehus. Skadene til den mannlige samboeren hans blir betegnet som alvorlige, men tilstanden er stabil.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling