Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet bevisstløs på gata

Politiet vil komme i kontakt med personer som har vært i dette området mellom 02.45 og 06.30

Etterlyser vitner i forbindelse med mulig voldtekt.

VITNER: Politiet ber folk som har oppholdt seg i området omkring Langkaia mellom 02.45 og 06.30 fredag om å ta kontakt hvis de har sett noe som kan knyttes til saken. Grafikk: Kjell Erik Berg/Google Earth.
VITNER: Politiet ber folk som har oppholdt seg i området omkring Langkaia mellom 02.45 og 06.30 fredag om å ta kontakt hvis de har sett noe som kan knyttes til saken. Grafikk: Kjell Erik Berg/Google Earth. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet jobber intensivt med etterforskninga etter at ei kvinne i slutten av 30-åra ble funnet bevisstløs ved Langkaia i Oslo sentrum fredag morgen.

Kvinnen har forklart at hun har blitt voldtatt. Fredag morgen var politiet på plass for å sikre spor på det angivelige åstedet.

Sikret videospor

Øyvind Torgersen ved krimvakta i Oslo sier til Dagbladet like etter klokka 13 at de er ferdig med de tekniske undersøkelsene på stedet.

- Det er sikret spor, men jeg vil ikke gå inn på hva disse omfatter. Men jeg kan bekrefte at det blant annet er innhentet overvåkningsvideoer fra stedet, sier Torgersen.

Kvinnen som skal være fornærmet i saken, var klokka 13 fremdeles til behandling på overgrepsmottaket i Oslo. Hun er ifølge Torgersen fremdeles ikke i en tilstand som gjør at hun kan avhøres.

Etterlyser vitner

I forbindelse med saken har politiet vært i kontakt med og gjennomført avhør av ett vitne. De ber nå om at flere tar kontakt, dersom de har sett noe eller har passert Langkaia i tidsrommet 02.45 og 06.30 fredag.

- Kvinnen er i slutten av 30-åra, lyshåret og norsk. Dersom du har sett henne i området ved Langkaia i det aktuelle tidsrommet, og har opplysninger knyttet til det, så ta kontakt med oss, sier Torgersen.

Det var klokka 06.30 politiet mottok melding om at kvinnen var funnet bevisstløs ved Langkaia. I forbindelse med etterforskninga ble det sperret av et større område mellom Langkaia og Tollbugata.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!