Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiet vil se legens penis

Politiet ønsker å kikke nærmere på penisen til en lege som er siktet for å ha hatt ulovlig sex med en pasient. Legen fra Trøndelag nekter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Legen er ifølge VG siktet for å ha misbrukt sin stilling ved å overmedisinere og seksuelt utnytte en av sine kvinnelige pasienter gjennom flere år. Mens kvinnen var neddopet på piller, skal mannen ha hatt sex med henne både på legekontoret, et gynekologisk undersøkelsesrom og hjemme hos seg selv.

Kvinnen har i politiavhør gitt detaljerte beskrivelser av hendelsene, og av legens penis. Det er grunnen til at politiet ønsker å kikke nærmere på mannens edlere deler.

Legen har fra første stund avvist alle påstander om at han skal ha hatt sex med pasienten, og har nektet å la seg undersøke av politiet. Politiet har så langt ikke sendt noen rettslig begjæring til retten for å få legen til å kle av seg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling