Politiets bombegruppe på vei til Grimstad

Har funnet en mistenkelig gjenstand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bombegruppa fra Oslo-politiet rykket natt til mandag ut til Grimstad etter funn av det som ble betegnet som en bombelignende, mistenkelig gjenstand.

Innsatsleder Lennart Tønnesen hos politiet i Grimstad bekrefter funnet overfor Agderposten

Blir uskadeliggjort Han forteller at det dreier seg om flere fenghetter som kunne medført betydelig skade om de hadde gått av.

- Slike sprenglegemer er ustabile. Disse er tatt med av bombegruppa og vil bli uskadeliggjort, sier han til Agderposten.

Bombegruppa la bunten med fenghetter i en stålboks og fraktet den bort fra stedet ved 3.50-tida, etter å ha arbeidet ved stedet i omtrent én time.

Sperret av stort område Det var ved 21-tida søndag kveld, politiet fikk melding om en pose med en mistenkelig gjenstand. Politiet sperret av et større område ved et kommunalt boligkompleks like utenfor Grimstad sentrum, etter funnet natt til mandag.

- Det er gjort funn av det vi ikke kan utelukke er en bombe. Vi har derfor sperret av stedet og venter på personell med kunnskap om dette, sa Lennart Tønnesen i Grimstad-politiet til avisen lokalavisa like før klokka 1.

Politiet evakuerte ikke noen av beboerne, da de mente situasjonen var under kontroll.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram