Politiets bombegruppe rykket ut til asylmottak etter eksplosjon

To personer siktet og pågrepet. 

To pågrepet: To menn er siktet etter at en eksplosjon forårsaket store materielle skader på et asylmottak i Ytre Arna i Bergen. Politiets bombegruppe skal undersøke åstedet.
Foto: Bergen foto og media / NTB scanpix
To pågrepet: To menn er siktet etter at en eksplosjon forårsaket store materielle skader på et asylmottak i Ytre Arna i Bergen. Politiets bombegruppe skal undersøke åstedet. Foto: Bergen foto og media / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To menn er siktet etter at en eksplosjon forårsaket store materielle skader på et asylmottak i Ytre Arna i Bergen tirsdag kveld.

Det ble først antatt at eksplosjonen skjedde i en komfyr i asylmottakets første etasje. Vest politidistrikt opplyste i 18-tiden tirsdag at det dreide seg om en relativt udramatisk hendelse som bare etterlot seg mindre materielle skader.

- Neppe en chili con carne

Noen timer etter eksplosjonen var derimot meldingene fra politiet langt mer dramatiske, og Bygdanytt kunne opplyse at politiets bombegruppe var på vei for å undersøke eksplosjonsstedet.

- Det er ikke noen konkret årsak til at vi henter bombegruppa. Men det var en så stor eksplosjon og så store skader at årsaken neppe er en chili con carne, for å si det sånn. Det er vanskelig å si hva som har skjedd, og som kan ha forårsaket de store skadene vi ser, og vi trenger bombegruppa for å hjelpe oss for å finne ut av det, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer