Mor siktet for drap og drapsforsøk i Tromsø

Politiets desperate jakt på svar

Etterforskningen av den avdøde trebarnsmora i Tromsø har ikke klart å avdekke noe motiv for hvorfor hun skal ha drept og forsøke å drepe sine egne døtre.

KARTLAGT: Kvinnen tok trolig buss fra dette stoppestedet i nærheten av familiens bolig. Politiet har kartlagt kvinnens reiserute før det grusomme funnet i sjøen mandag. Foto: Daniel Lilleeng / Dagbladet
KARTLAGT: Kvinnen tok trolig buss fra dette stoppestedet i nærheten av familiens bolig. Politiet har kartlagt kvinnens reiserute før det grusomme funnet i sjøen mandag. Foto: Daniel Lilleeng / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Torsdag kveld døde den mellomstre av de tre døtrene som ei mor i 20-åra skal ha tatt med ut i det iskalde vannet i Tromsø mandag.

Den yngste dattera på ett år er livstruende skadd og hver time er en kamp for å holde henne i live på sykehuset.

Det etterlater mora, og døtrene på sju og fire år døde. Mora er siktet for drap og drapsforsøk.

Politiet er per nå ikke nærmere svar på hvorfor mora skal ha tatt med de tre til gangstien på Fagereng, satt igjen ei barnevogn og tatt dem med i sjøen.

- Vi har ikke avdekket noe motiv for handlingen nå, sier politiadvokat Gøril Lund til Dagbladet.

Ubesvarte spørsmål

Torsdag kom de første konklusjonene fra obduksjonen av den døde sjuåringen. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at hun døde av drukning og var kraftig nedkjølt. Det var ikke ytre tegn på vold. Den foreløpige obduksjonsrapporten sier ingenting om jenta kan ha hatt medikamenter i kroppen på tidspunktet. Mora skal obduseres i dag, fredag, mens 4-åringen også skal obduseres.

Spørsmålet om hvordan alle fire havnet i sjøen, og ikke minst hvorfor, er helt sentrale spørsmål i den vanskelige etterforskningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer