Politiets innlegg tar av på Facebook: - Hva faen holder vi på med?

Beskriver møtet med en 16 år gammel flyktning.

FØLELSELADET INNLEGG: Politiet i Lund i Sverige la i går ut et innlegg på sin Facebook-side der en politimann beskrev en hendelse hvor en 16 år gammel flyktning hadde forsøkt å ta sitt eget liv, men ble forhindret i siste liten. I skrivende stund har nesten 140 000 mennesker likt innlegget. Foto: Faksimile av Facebook
FØLELSELADET INNLEGG: Politiet i Lund i Sverige la i går ut et innlegg på sin Facebook-side der en politimann beskrev en hendelse hvor en 16 år gammel flyktning hadde forsøkt å ta sitt eget liv, men ble forhindret i siste liten. I skrivende stund har nesten 140 000 mennesker likt innlegget. Foto: Faksimile av Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Hva faen holder vi på med?!»

Slik starter et innlegg politiet i Lund i Sverige la ut på deres Facebook-side i går. I den følelseladde meldingen beskriver politimannen «Tobbe» en hendelse der en 16 år gammel flyktning forsøkte å ta sitt eget liv, men ble reddet i siste sekund.

Innlegget har nå blitt delt over 50 000 ganger, og er likt av nesten 140 000 mennesker.

Les hele innlegget nederst i artikkelen.

- Et helvete som har ødelagt deg «Stakkars lille gutt. Hva slags grusomheter har du opplevd i livet ditt? Hva er det du har vært med på som gjør at du har det så fryktelig dårlig? Bakgrunnen din inneholder sannsynligvis grusomheter jeg ikke en gang kan forestille meg: Et helvete som har ødelagt deg innvendig og fylt et så ungt menneske med all denne angsten og uroen», skriver politimannen i innlegget.

Det er ikke første gang at politiet i Lund har fått oppmerksomhet for sine oppdateringer på sosiale medier. I starten av juli fikk et innlegg, som også var signert med navnet «Tobbe», mye oppmerksomhet. Den gang handlet det om ambulansepersonell og sykepleiere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer