<strong>LIVREDDERE:</strong> Line og Stian gikk begge inn i grotta for å redde ut bevisstløse festdeltakere. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
LIVREDDERE: Line og Stian gikk begge inn i grotta for å redde ut bevisstløse festdeltakere. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Politiets livsfarlige minutter i grotta

Et kvarter i bunkeren var nok til at politiet måtte sendes til sykehus. Mens de ble undersøkt, stakk flere innlagte festdeltakerne av fra Ullevål og skapte på ny problemer for politiet.

Publisert
Sist oppdatert

Talen kunne knapt vært klarere fra brannmannskapene etter den mye omtalte grottefesten på St. Hanshaugen i Oslo natt til søndag. Nærmere 200 festdeltakere tok seg ulovlig inn i bunkeren og festet mens aggregatene gikk for fullt.

Til slutt befant flere titalls av dem seg i livsfare på grunn av kullos i lokalet. Også politiet fikk merke den potensielt dødelige lufta, da de tok seg inn for å redde ut bevisstløse personer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer