Politiets mistanke om sjekksvindel endte i massiv biljakt

Truet til seg fluktbil med pistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det ble dramatisk da politiet i Phoenix tirsdag kveld rykket ut til innvekslingsforretningen Cash and More, etter at en mann skal ha forsøkt å veksle inn en forfalsket sjekk.

Mannen var nemlig ikke interessert i å ha noe med politiet å gjøre, og så fort de kom til stedet begynte han en desperat flukt fra lovens lange arm.

Ifølge Fox 10 skal den mistenkte ha truet en kvinne med pistol, for å få henne til å gi fra seg bilen sin. Kvinnen skal imidlertid ha nektet, ettersom barna hennes også var i bilen.

Truet kvinne med pistol Det førte til at politiet fyrte av skudd mot den mistenkte, som til slutt tok av i bilen, etter at kvinnen og barna kom seg trygt og uskadd ut.

Dermed startet en dramatisk biljakt på motorveien I-17. En video av biljakten viser at den mistenkte flere steder svinger ukontrollert og kjører ut og inn av veien.

Noen steder skal den mistenkte også ha kjørt i motsatt kjørefelt, ifølge Fox 10.

Etter rundt 20 minutter svingte mannen av fra motorveien, og kjørte mot en bensinstasjon.

Pågrepet og fraktet til sykehus Ifølge Fox 10 skal han ha vært svært nære å kjøre på flere mennesker som var på stasjonen.

James Holmes, politimann i Phoenix, har uttalt at det så ut som den mistenkte bevisst prøvde å kjøre på mennesker. Heldigvis ble ingen uskyldige skadd.

Den mistenkte stanset til slutt på bensinstasjonen, der han ble omringet av flere politimenn.

Mannen skal selv ha blitt såret under biljakten, og ble derfor fraktet til sykehus med mulige skuddskader, der han nå er i politiets varetekt.