Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiets sak

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Visepolitimester Roger Andresen etterlyser innsats i innvandrermiljøene for å bekjempe gjengkriminaliteten i Oslo. Han ber religiøse og politiske organisasjoner i det pakistanske miljøet om å ta avstand fra denne formen for kriminalitet, slik at foreldrene i sin tur kan påvirke barna til å ta avstand fra gjengene.
  • Andresen må trappe opp politiarbeidet mot de kriminelle gjengene som driver sin virksomhet i rein mafiastil, enten de kaller seg Bandidos eller B-gjengen. Dette er voksne mennesker som må ta ansvar for sine handlinger. Når voldsforbrytere framstår som forbilder og helter for neste generasjon, blir det uansett et flerkulturelt samfunnsproblem, kanskje best kjent fra film og TV, fra «Gudfaren» til «Sopranos». Vi tror på mer forebyggende arbeid, men nå gjelder det å få sprengt gjengene og satse tett på miljøet slik at det ikke dannes nye.