BEHANDLES: Minst 65 er drept og flere skadd i en massiv voldsbølge i Karachi. Her fra et sykehus i byen. Foto: AFP/Scanpix
BEHANDLES: Minst 65 er drept og flere skadd i en massiv voldsbølge i Karachi. Her fra et sykehus i byen. Foto: AFP/ScanpixVis mer

Politifolk skutt og drept på vei til oppdrag

Minst 65 drept i voldsbølge i Karachi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sent fredag kveld lokal tid ble fire politifolk drept og mer enn 30 andre såret da de falt i bakhold i Karachi, sa tjenestemenn lørdag. Angrepet skjedde i Korangi-distriktet øst i byen, som inntil da ikke hadde vært rammet av voldsbølgen.

- Politifolkene satt i en bil som var på vei til et oppdrag etter at det var kommet inn et tips. Bilen ble stanset av væpnede menn som begynte å skyte, sier politiets talsmann Shaukat Hussein til nyhetsbyrået AFP.

Øyenvitner i Korangi fortalte også om intens skyting mellom rivaliserende væpnede grupper. Mange av innbyggerne i bydelen, der det bor folk fra flere etniske grupper, sa at de ikke tør å bevege seg utendørs.

Karachi, som i dag har 18 millioner innbyggere, har opplevd eksplosiv vekst siden Pakistan ble selvstendig i 1947. Mange mennesker som ikke finner arbeid på landsbygda, flytter til byen i håp om at det skal være jobber til dem der.

(NTB)