Hagen-forsvinningen:

Politiinspektøren om frykten og den dramatiske natta

Alt så ut til å bli en helt vanlig kveld med familien for politiinspektør Tommy Brøske. Så kom telefonen: «Det har skjedd en kidnapping».

ULØST: I januar kalte politiet inn til pressekonferanse. Der fortalte politiinspektør Tommy Brøske om ti ukers resultatløs leting etter Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
ULØST: I januar kalte politiet inn til pressekonferanse. Der fortalte politiinspektør Tommy Brøske om ti ukers resultatløs leting etter Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

SKI (Dagbladet): Fra toppetasjen på Follo politistasjon forteller politiinspektør Tommy Brøske om påkjenningen det har vært å jobbe i nesten fem måneder med samme sak - uten å finne svar på hovedspørsmålet: Hvor er Anne-Elisabeth Hagen?

Etter at 68-åringen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar, har store ressurser jobbet med å oppklare hvor kvinnen som er gift med milliardær Tom Hagen er. Hovedteorien er fremdeles at hun ble bortført av en eller flere gjerningspersoner.

Sola forsøker konstant å trenge inn gjennom persiennene på politiets kontor, men lykkes bare delvis. Ikke ulikt politiets desperate jakt på svar i forsvinningssaken.

Den dramatiske telefonen

- For min del har saken siden kvelden den 31. oktober tatt mye tid. Den har tatt hele dager. Den har tatt deler av dager. Den har tatt store deler av hele uker. Den har gått utover andre ting både på jobb og privat. Jeg dro fra jobb og hjem til familien utpå dagen den 31. oktober. Da visste jeg at noe pågikk på Lørenskog. Seinere samme kveld, litt etter 21-nyhetene, fikk jeg en telefon, forteller Brøske.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.