Hagen-forsvinningen:

Politiinspektøren om frykten og den dramatiske natta

Alt så ut til å bli en helt vanlig kveld med familien for politiinspektør Tommy Brøske. Så kom telefonen: «Det har skjedd en kidnapping».

ULØST: I januar kalte politiet inn til pressekonferanse. Der fortalte politiinspektør Tommy Brøske om ti ukers resultatløs leting etter Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
ULØST: I januar kalte politiet inn til pressekonferanse. Der fortalte politiinspektør Tommy Brøske om ti ukers resultatløs leting etter Anne-Elisabeth Hagen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKI (Dagbladet): Fra toppetasjen på Follo politistasjon forteller politiinspektør Tommy Brøske om påkjenningen det har vært å jobbe i nesten fem måneder med samme sak - uten å finne svar på hovedspørsmålet: Hvor er Anne-Elisabeth Hagen?

Etter at 68-åringen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar, har store ressurser jobbet med å oppklare hvor kvinnen som er gift med milliardær Tom Hagen er. Hovedteorien er fremdeles at hun ble bortført av en eller flere gjerningspersoner.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer