Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt endte i utforkjøring

En 17 år gammel gutt ble alvorlig skadd da bilen han satt i kjørte av veien og inn i et tre under en politijakt i Vear i Vestfold lørdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17-åringen og en 18 år gammel kamerat var mistenkt for å ha begått vinningskriminalitet, og stakk av da en politipatrulje traff på dem tidlig lørdag morgen.

- Det ble innledet politijakt på bilen de to satt i. Jakten endte beklageligvis i en ulykke, cirka klokken 5.30, sier politiadvokat Trond Templen Grave i Vestfold politidistrikt til NTB.

Bilen kjørte av veien og inn i et tre. Den 18-årige føreren slapp fra ulykken uten fysiske skader, mens den 17 år gamle passasjeren fikk hodeskader og ble fraktet til Sykehuset i Vestfold etter ulykken. Senere ble han overført til Ullevål universitetssykehus, der NTB får opplyst at tilstanden hans er alvorlig, men stabil.

Den nye Spesialenheten for politisaker har rutinemessig innledet etterforskning av saken. Assisterende sjef Martin Welhaven vil foreløpig ikke si noe om hva som kan ha forårsaket ulykken, heller ikke hvor stor hastighet politijakten foregikk i.

(NTB)