Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt etter at kvinne og mann ble knivdrept i Oslo

Politiet undersøker om det er en forbindelse mellom drapene. Varsler om spesiell bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo politidistrikt melder på Twitter at en kvinne er erklært død etter en knivstikking i Beiteveien på Manglerud i Oslo.

En mann som er knivstukket i Breigata på Grønland er erklært død på sykehus.

- Politiet undersøker om det kan være en forbindelse mellom de to hendelsene, skriver Oslo-politiet i en pressemelding.

Så langt er ingen pågrepet for drapene, men politiet etterforsker videre med full styrke. Politiet driver med omfattende søk. I tillegg starter politiet en rundspørring ved åstedene for å samle informasjon. Politiet kommer til å ringe på hos beboere i området.

Der har vært flere kontroller på utfartsveiene fra Oslo, der politiet har kontrollert biler i forbindelse med drapene. Oslo politidistrikt melder klokka 11.00 at de har varslet nabopolitidistriker om en bil som kan ha sammenheng med drap i dag, men at beskrivelsen foreløpig er for usikker til å gå ut med.

Har du tips, bilder, video eller innspill? Last opp videoen din til DBTV-desken, ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

To personer bekreftet døde Det var klokka 07.38 politiet fikk melding om hendelsen på Manglerud. Da politiet kom til stedet, fant de en livløs person som noe seiene ble erklært død.

Knivstikkingen har skjedd ved et garasjeanlegg like ved Shell-stasjonen i sentrum av Manglerud. Det er et stort politioppbud på stedet.

Like før klokka 10.00 har teknikere og ambulansepersonell tatt seg forbi politisperringene ovenfor garasjeanlegget.

08.21 fikk politiet melding om knivstikkingen i Breigata på Tøyen. Vedkommende ble kort tid seinere bekreftet død.

Det er tydelige blodspor på åstedet utenfor et gatekjøkken. Politiet utvider rundt klokka 09.50 sperringene rundt åstedet.

Politiet kontrollerte biler Politiet i Follo har i sammenheng med hendelsen kontrollert biler på E6 i sørgående retning forbi Vinterbrosletta ved Tusenfryd.

- Vi har sluset og kontrollert biler i forbindelse med hendelsene i Oslo. Mer ønsker jeg ikke å si om saken, men dette er del av rutine som slår inn, sier operasjonsleder i Follo politidistrikt Børge Løge til Dagbladet.

Ifølge Østlandets Blad tettet køen seg til i området og økte stadig i morgentimene i dag.

Stor etterforskning Ifølge Oslo politidistrikt kan de nå ikke nå besvare mediehenvendelser, men alt tilgjengelig personell er kalt ut.

Voldsavsnittet etterforsker de to knivstikkingene.

Innsatslederen på åstedet på Grønland opplyser til Dagbladet om at han har fått beskjed om å ikke gå ut med noe informasjon nå og at saken ligger hos voldsavsnittet.

Innsatsleder Magnus Strande ved åstedet på Manglerud opplyser at politiet på stedet ikke kan gå ut med informasjon derfra.

Politiet har iverksatt en omfattende etterforskning. Politiet har opprettet en felles tipstelefon for begge sakene: 22 66 96 00.

Dagbladet kommer med mer

BAG FUNNET: En bak og en dunjakke ble funnet ved åstedet utenfor et gatekjøkken i Breigata på Grønland i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BAG FUNNET: En bak og en dunjakke ble funnet ved åstedet utenfor et gatekjøkken i Breigata på Grønland i Oslo. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media