Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt etter at mann dukket opp med tapetkniv i ryggen. Her blir siktet tatt

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 20-åra for grov kroppsskade mot to personer etter en dramatisk voldshendelse i Flekkefjord i går.

BLODPRØVE: Den siktede mannen i 20-åra ble torsdag formiddag undersøkt på legekontoret i Flekkefjord før han ble fraktet til Kristiansand. Politiet er tause om det som skal ha vært vold med kniv i Vest-Agder-kommunen i går kveld. Foto: Erik Thime / Avisen Agder
BLODPRØVE: Den siktede mannen i 20-åra ble torsdag formiddag undersøkt på legekontoret i Flekkefjord før han ble fraktet til Kristiansand. Politiet er tause om det som skal ha vært vold med kniv i Vest-Agder-kommunen i går kveld. Foto: Erik Thime / Avisen Agder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er fortsatt et mysterium for offentligheten hva som skjedde i går kveld da en mann i 20-åra skal ha utført grov vold mot to andre menn i nærheten av Flekkefjord sentrum.

Politiet er svært sparsommelige med opplysninger om hva som skjedde mellom den nå pågrepne mannen og de to andre.

Det var 22.30 i går politiet i Agder fikk ble oppringt av et vitne. Han hadde fått en mann av utenlandsk opprinnelse på døra. Mannen hadde betydelig skader i ansiktet og en slags tapetkniv stikkende ut av ryggen.

Politijakt

Ute, ikke langt fra huset lå det en annen mann også alvorlig skadd, forteller vitnet til Avisen Agder.

Vitne skal ha hørt hyling og oppfattet at en slåsskamp hadde funnet sted. Han skal også ha sett en person liggende i en grøft på utsida.

- Den skadde virket redd og oppkavet. Han bor ikke i området, og jeg skjønner ikke hva han eller den andre gjorde i området her, sier vitnet til avisa.

Hendelsen i går kveld førte til en stor politijakt i Vest-Agder-kommunen, blant annet med bistand fra Sivilforsvaret. Alle tilgjengelige ressurser lette etter mannen i 20-åra før han i morgentimene i dag ble pågrepet i Flekkefjord sentrum.

Grov kroppsskade

Han er siktet for grov kroppsskade, men politiet vil ikke si hva de mener skjedde i boligområdet.

- Vi har ingen kommentar til opplysningene om knivstikking eller hva vi mener har skjedd her. Vi ønsker ikke gå i detalj, sier politiadvokat i Agder, Hellek Rue, til Dagbladet.

Politiet fikk allerede i natt bistand fra Kripos. Det har i for- og ettermiddag pågått omfattende krimtekniske undersøkelser på åstedet utendørs.

- Har dere noen våpen?

- Jeg ønsker ikke å kommentere det nå, sier Rue.

Vil ha avhør

De to alvorlig skadde personene ble fraktet til sykehus, en mann i slutten av 20-åra til Stavanger, og den andre til Ullevål sykehus i Oslo.

Politiet opplyser at alle de tre mennene var hjemmehørende i Flekkefjord og hadde ulik nasjonalitet.

- De har forskjellig nasjonalitet, men jeg ønsker ikke gå inn på hvor de er fra. Jeg vil heller ikke gå inn på relasjonen disse imellom og vi jobber med å sikre ID, sier han.

Rue sier at den pågrepne mannen i dag ble fraktet til sentralarresten i Kristiansand. Politiet tar sikte på å avhøre mannen i dag, men han vil ikke bli framstilt for fengsling før eventuelt på mandag.

Politiet ønsker også å avhøre en av de fornærmede mennene i dag.

Mattias Høiland, som driver Circle K-bensinstasjonen i Flekkefjord, ble ringt etter av rundt klokka ett i natt og med spørsmål om tilgangene til bensinstasjonens sju overvåkningskameraer.

- Jeg vet ikke så mye om hva som har skjedd, men de mener han har beveget seg i området her og da kan ha blitt fanget opp. Politiet fortalte at mannen de lette etter var farlig, sier Høiland til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media