Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt etter kraftig eksplosjon i Stockholm

Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter en kraftig eksplosjon i et boligbygg.

EKSPLOSJON: I løpet av natta har det skjedd en kraftig eksplosjon i en trappeoppgang i et leilighetsbygg i Abrahamsberg vest i Stockholm. Video: Expressen Vis mer

I løpet av natta har det skjedd en kraftig eksplosjon i en trappeoppgang i et leilighetsbygg i Abrahamsberg vest i Stockholm.

Expressen skriver at alle vinduer er knust og flere dører inn til leiligheter er blitt ødelagt som følge av trykket fra eksplosjonen.

Politiet har ikke gått ut med detaljer om hva som forårsaket eksplosjonen, men avisa erfarer at det skal det være to ulike typer bomber som enten er plassert i huset eller kastet mot det.

Den nasjonale bombegruppa er lørdag morgen på plass for å sikre stedet, og både Aftonbladet og Expressen skriver at politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter hendelsen.

Ingen skadd

KRAFTIG: Bildet viser døra til bolighuset, som ser ut til å være blåst ut som følge av eksplosjonen. Foto: Expressen.
KRAFTIG: Bildet viser døra til bolighuset, som ser ut til å være blåst ut som følge av eksplosjonen. Foto: Expressen. Vis mer

- Det er ingen personskader, men en hel del materielle skader, sier Fredrik Nylén, vakthavande befal ved Stockholmpolitiets operasjonssentral til avisa.

En nabo forteller at han våknet av et smell i tretiden.

- Jeg våknet av det og trodde jeg drømte. Det er noe som har sprengtes ved en port så døren har fløyet ut og vinduene i oppgangen har blåst ut til andre siden siden av gaten, sier han.

Sjokkert

Han sier folk som bor i området er sjokkert over hendelsen.

Bilder fra stedet viser blant annet en vinduskarm som ligger på gata utenfor bygget.

Aftonbladet skriver at ruter er knust på biler som står parkert ved bygget som følge av eksplosjonen.

SPERREBÅND: Svenske aviser skriver at politiets bombegruppe er på plass på stedet i morgentimene lørdag. Foto: Expressen.
SPERREBÅND: Svenske aviser skriver at politiets bombegruppe er på plass på stedet i morgentimene lørdag. Foto: Expressen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling