Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt etter rømt pasient i Oslo

Mannen kan være bevæpnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 38 år gammel mann av utenlandsk opprinnelse har rømt fra Sunnås sykehus. Væpnede politistyrker lette i natt etter pasienten.

- Det er ting som tyder på at han bærer våpen, uten at det er bekreftet, og vi tar derfor våre forholdsregler, opplyser operasjonsleder Britt Børve ved Oslo politidistrikt.

Pasienten ble sist observert klokka 22.10 i Persveien på Ulven i Oslo. Søket ble avsluttet klokka 01.30 uten at mannen var blitt funnet. Fram til da hadde tre patruljer vært på utkikk etter rømlingen

- Det er uvisst hva slags psykisk tilstand 38-åringen er i, men vi betrakter ham ikke som farlig for allmennheten, sier Børve til Dagbladet.no.

Operasjonslederen vet ikke hvor lenge mannen har vært savnet.

Kommet med trusler

Ifølge TV2 Nettavisen skal pasienten ha truet en navngitt person, som politiet i natt skal ha ført i sikkerhet. Operasjonsleder Børve bekrefter at mannen har kommet med trusler ved et tidligere tidspunkt, men det skal være lenge siden.

Børve avkrefter dessuten overfor Dagbladet at politiet ført vekk personen som disse truslene var rettet mot, slik TV2 Nettavisen skriver.

SUNNAAS SYKEHUS: Herfra rømte 38-åringen på et hittil ukjent tidspunkt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling