Politijakt etter skytedrama

Politiet jakter på de to personene som avfyrte tre haglskudd mot et bolighus på Bekkestua i Bærum i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skudd mot bolighus

Politiet kjenner de to personene som avfyrte haglskuddene. De er tidligere straffedømte, og det antas at de lette etter en annen mann fra det kriminelle miljøet da de oppsøkte bolighuset på Bekkestua i i 22.30-tida i går kveld. Politiet har i natt sjekket ut flere kjente adresser i distriktet.

- De to personene er kjenninger av politiet, og vi leter i miljøet. Vi oppfordrer dem til å melde seg til politiet, sier politiavdelingssjef i i Asker og Bærum politidistrikt, Olav Brubakk, til Dagbladet.no.

Ventende bil

Det var i går kveld at to personer avfyrte tre hagleskudd mot ytterdøra på bolighuset på Bekkestua i Bærum. Ifølge politiet skjøt gjerningsmennene opp dørlåsen. De skal ha tatt seg inn i hybelen og sagt at de lette etter en mann. Ingen personer kom til skade, og etter skytingen stakk gjerningspersonene av i en ventende bil.

- Jeg hørte smellene og så to personer hoppe i bilen, fortalte et øyenvitne til Dagbladet.no i går. Politiet i Bærum jakter nå på gjerningsmennene.

Politiet visste hvem som eide bilen, og kom raskt på sporet av de to personene som stakk av.

To vitner

Det var ifølge politiet i Asker og Bærum to vitner til selve skytingen. Ett av dem var en kvinne som bor like ved det beskutte huset.

- Jeg hørte smellene inne i boligen min. Da jeg kikket ut gjennom vinduet, så jeg to menn gå fra ytterdøra med et langt skytevåpen, fortalte kvinnen til Dagbladet.no i går. Hun ønsket å være anonym.

En familie bor i huset det ble skutt mot, men skuddene ble avfyrt mot ytterdøra til hybelboligen i huset. Der bor familiens sønn og en annen gutt.

- Vi føler oss temmelig sikre på at de som bodde i huset ikke hadde noe med dette å gjøre. De to personene var antakelig på leting etter en annen person, sier politiavdelingssjef Brubakk.

INGEN SKADD: Gjerningsmennene skjøt opp dørlåsen på huset i bakgrunnen.