Politijakt etter skyting i Tromsø

Politistyrker i Tromsø lette i formiddag etter en navngitt person som er mistenkt for å stå bak gårsdagens skyte-episode i Tromsdalen, der en 41-åring ble alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De skjebnesvangre skuddene skal ha blitt avfyrt i en leilighet i Tromsdalen. Melding om skuddene kom inn til politiet klokken 13.55, men tidspunktet for når 41-åringen ble rammet av skuddene er ikke klarlagt.

En person ringte etter drosje som fraktet mannen til Regionsykehuset i Tromsø (RiTø). Bilen ble bestilt fra samme adresse som mannen ble hentet fra, og politiet har avhørt personen som ringte inn bestillingen. Politiet nekter for øvrig å kommentere hendelseforløpet. I går ble 10-12 personer avhørt med status som vitner.

Politiet i Tromsø jakter på en mannsperson fra lokalmiljøet. Vedkommende er en kjenning av politiet, opplyser politiavdelingssjef Einar Pedersen ved Tromsø politistasjon.

Tilstanden var i formiddag alvorlig, men ikke livstruende for den 41 år gamle mannen som ble skutt. Mannen ble operert i går ettermiddag.

(NTB)