Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt på gjerningsmann

Etter en krangel mellom to ungdomsgjenger inne i en biljardsalong i Oslo sentrum seint i går kveld, ble det avfyrt skudd med et håndvåpen ute i Torggata. Ingen ble skadd i skuddramaet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre mann ble anholdt og satt i avhør i natt, men politiet leter fortsatt etter gjerningsmannen.

Episoden seint i går kveld hadde et forspill tidligere på ettermiddagen, da medlemmer av to rivaliserende gjenger begynte å krangle inne i biljardsalongen i Torggata.

Vendte tilbake

Nøyaktig fem timer seinere dukket de samme mennene opp igjen, denne gang utstyrt med et stikk- eller slagvåpen. Fire av mennene gikk inn i biljardsalongen og skal ha spurt etter en navngitt person.

Mannen de etterlyste, hadde imidlertid søkt dekning inne på kjøkkenet. Da de ikke fant mannen, trakk de fire seg ut av lokalet.

Etterlyst

Sammen med tilfeldig forbipasserende og intetanende gjester på to av restaurantene kloss ved biljardsalongen, var han øyenvitne til skuddramaet i en av Oslos mest trafikkerte gågater.

- Etter at mannen skjøt, stakk han og de andre av oppover Møllergata. Der dro de av gårde i en bil. Noen av de andre stakk av i en anne retning, forklarer Sammy.

Politiet fikk melding om skuddramaet klokka 22.25. Da var gjerningsmennene for lengst forsvunnet, men politiet innbrakte kort tid seinere tre menn for avhør.

I natt var politiet på utkikk etter flere personer som mistenkes for å ha vært med på krangelen inne i biljardsalongen. Politiet tror krangelen og skyteepisoden kan settes i sammenheng med gjengoppgjør.

Da Dagbladet kom til stedet, drev politiet og gjennomsøkte gågata og tilliggende gater på jakt etter prosjektiler og tomhylser. Politiet var i natt usikre på om det ble avfyrt flere enn ett skudd.

BANDEOPPGJØR: Rivalisering mellom gjenger antas å være årsak til skuddepisoden i Oslo sentrum i går.
ØYENVITNE: Sammy eier av musikkbaren Valentinos, var øyenvitne til skuddramaet seint i går kveld.