Politijakt på mulige kidnappere

Bevæpnet politi slo i formiddag til mot to personer i Buskerud som er mistenkt for å ha kidnappet en ung mann. En person er fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det angivelige kidnappingsdramaet begynte ved 9.30-tida i formiddag, da minst to menn og en kvinne ankom Esso-stasjonen på Sætre i Hurum i en stjålet bil. Den ene mannen, som vitner beskriver som ung, gikk inn på stasjonen, og prøvde å betale bensinregningen med minibankkortet sitt. Han hadde ikke dekning på kontoen.

- Da fortalte han at han var kidnappet, og ba oss ringe politiet, sier en av de ansatte ved bensinstasjonen til Drammens Tidende.

- Den andre mannen kom inn og dro han med seg ut i bilen. Så kjørte de avgårde,

Bilen ble stoppet av bevæpnet politi i Åros i Røyken ved 11.30-tida.

Noterte bilnummeret

- Vi vet at mannen ble tatt med inn i bilen mot sin vilje. Men situasjonen er noe kaotisk akkurat nå, sier operasjonsleder Tor Stein Hagen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Betjeningen ved Esso-stasjonen fikk notert ned bilnummeret før de varslet politiet.

Den fornærmede sitter i avhør ved Røyken lensmannskontor, mens den ene pågrepne er tatt inn til politistasjonen i Drammen. Den andre pågrepne er en tur innom legevakta, før vedkommende blir transportert til politihuset i løpet av ettermiddagen.

Jakter på flere

Personen som er innom legevakta skal ha fått noen skrammer i et slagsmål som skal ha funnet sted før pågripelsene.

- De pågrepne er godt kjent av politiet fra før, sier Hagen.

Politiet jakter på en tredje person som de mener har tilknytning til det angivelige kidnappingsforsøket.