Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt på øksedesperado

Politiet jakter nå på en mann som gikk amok med øks på en pub i Oslo i ettermiddag. Mannens offer er sendt til legevakten for behandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den antatte gjerningsmannen kranglet og småsloss med økseofferet på puben Original Pilsen i Tollbugata i Oslo forut for angrepet. Begge er i 30-årene

Kom tilbake

Ifølge vitner ble den etterlyste kastet ut av betjeningen. Omlag 15 minutter senere kom han uventet tilbake, og gikk rett mot offeret sitt. Han hugg til mot hodet på offeret. Den skadde var reagerte raskt og løftet den ene armen for å beskytte seg. Øksa traff armen og den skadde ble brakt til legevakten med kuttskader.

På grunn av alt blodet trodde politiet en stund at økseofferet var truffet i hals- og ansiktsregionen. Dette var heldigvis ikke tilfelle.

Leter etter kjenning

Politiet tror de vet hvem gjerningsmannen er, og ønsker derfor ikke å gå ut med en etterlysning. Øksen ligger igjen inne på puben. Skaftet på den var ganske kort, noe som gjør at den lett kunne skjules. Ca. 15 personer ble holdt igjen i puben for avhør. Fire av dem som satt rundt bordet der offeret satt, er inne til avhør om episoden på politihuset i Oslo.

Politiet vet foreløpig ikke hva som utløste krangelen mellom offeret og han som hugg med øksen.