Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politijakt på postraner

Politiet jakter nå på den umaskerte raneren som fikk med seg et ukjent pengebeløp fra postkontoret på St.Hanshaugen i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om ranet i Bjerregårdsgate 2 klokka 10.15. Ved åstedet sperret de umiddelbart av de to kundeinngangene til postkontoret, og begynte jakten på raneren.

Raneren, som er i alderen 25-30 år, gikk inn på postkontoret på St. Hanshaugen og sa at han hadde en pistol. Etter ranet forsvant han sporløst fra åstedet.

Gjerningsmannen er ikke pågrepet, og politiet vet foreløpig ikke hvordan han kom seg bort fra postkontoret. Det er også uklart hvor mye penger han fikk med seg.

Godt signalement

Politiet har fått et godt signalement av den umaskerte raneren. Han er i 25-30 årene, var skjeggete, hadde på seg beige skyggelue og olajakke.

Akkurat nå blir flere vitner til ranet avhørt på politihuset på Grønland. Politiet håper at disse kan komme med flere opplysninger som kan bistå i jakten på ransmannen.

Ingen personer kom fysisk til skade under ranet.

RANET: Postkontoret på St.Hanshaugen ble ranet i formiddag.