<strong>JAKTER PÅ RANERE:</strong> Politiadvokat Siri Kristin Karlsen ved Telemark politikammer forteller at ranerne de jakter på er svært profesjonelle.Foto:Per Flåthe
JAKTER PÅ RANERE: Politiadvokat Siri Kristin Karlsen ved Telemark politikammer forteller at ranerne de jakter på er svært profesjonelle.Foto:Per Flåthe Vis mer

Politijakt på proffe ranere

Sent tirsdag kveld tok tre bevæpna ranere seg inn i huset til et eldre ektepar i Siljan ved Skien. Nå går politiet ut med signalement på ranerne, som betegnes som profesjonelle

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||SKIEN /Dabladet: Med våpen i hånd og finlandshetter over ansiktene på to av ranerne, trengte de seg inn i huset til ekteparet, etter først å ha ringt på døra. I løpet av kort tid ble paret frastjålet penger, våpen, sølvtøy og smykker. Ifølge politiadvokat Siri Kristin Karlsen beskrives framgangsmåten som profesjonell. Ekteparet kom ikke fysisk til skade, men er i sjokk etter den skremmende opplevelsen.
Ranet fant sted mellomm klokken 22.30 og 23.00 tirsdag kveld.

Etterlysning
Til tross for den uhyggelige opplevelsen har ekteparet klart å gi en relativt grundig beskrivelse av ransmennene. Følgende opplysninger går derfor politiet ut med:
-Etter det vi vet er de nordiske/europeiske /hvite av utseende, har østlandsdialekt, men den ene har svensk aksent, sier Karlsen i sitt presseskriv.

Raner 1: I begynnelsen av 20 årene, like over 170 cm høy, tynn, men godt bygd, mørkebrunt hår med litt lengde som lå bakover, smalt ansikt med skarpe trekk, brune øyne. Mørk jakke, blå olabukse, hvite joggesko med mørke striper. Raner 2: Ca 30 år, ca 180 cm høy, storvokst/kraftig, mørk jakke, blå olabukse, hvite joggesko med sorte striper. Raner 3: Tidlig i 20 årene, like over 170 cm høy, olabukse, hvite joggesko.
Mercedes
Også bilen som ranerne kjørte er trolig identifisert. Det skal være en senket Mercedes-modell, lys i fargen og med kjennetegn som begynner med CV. Bilen ble sett i boligfeltet tidligere på kvelden.
-Vi vil svært gjerne ha tips og ber publikum være våkne og følge med.  Ring Telemark politidistrikt, så vil tipsene bli samlet og vurdert, sier Siri Kristin Karlsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer