Politijakt på raner og gissel

To kvinnelige ansatte hos Kiwi på Hauketo i Oslo så raneren forsvinne ut sammen med en kunde. Seint i går kveld sto politiet uten spor etter både raneren og kunden han tok med i bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kunden var heller ikke meldt savnet. En av politiets teorier er at kunden ble tatt med som gissel. - Vi tar saken svært alvorlig og bruker store ressurser på letingen, sier politiinspektør Ramsus Woxholt ved Oslo politikammer.

Kriminalvakta ved Oslo politidistrikt opplyste seint i går kveld til Dagbladet at de sto uten spor etter ransmann, ransbil og det mulige gisselet.

Ikke meldt savnet

Mannen som raneren tok med i bilen, var mellom 25 og 30 år. Seint i går kveld ville politiet verken bekrefte eller avkrefte om mannen som forlot butikken sammen med raneren gjorde det frivillig. Ingen menn i den aktuelle alderen fra Oslo var meldt savnet i går, og ingen hadde meldt seg for politiet.

Politiets hovedvitner i saken er to kvinner i begynnelsen av 20-åra som var på jobb da raneren slo til ved stengetid klokka 23.00 fredag kveld. De ble avhørt på Holmlia politistasjon i går.

Ifølge vitnene skal ransmannen ha truet med seg en mann som de oppfattet som vanlig kunde. Han skal ha blitt tvunget til å kjøre sammen med raneren fra stedet i sin egen bil. Flere politipatruljer lette natt til lørdag etter bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer