Politijakt på tre biler som stakk av fra tollen på Svinesund

Bilene fortsatte sørover på E6, og ved 13.30-tiden tok tollvesenet kontakt med politiet, som har rykket ut for å bistå tollvesenet i jakten på de tre kjøretøyene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tre polskregistrerte kjøretøy har kjørt rett gjennom tollen på Svinesund uten å stanse etter å ha blitt vinket til side. Nå jakter svensk politi på bilene.

Det var rundt lunsjtider mandag at tollen ville kontrollere tre personbiler i Svinesund, hvorpå de tre bilene dundret rett forbi uten å stoppe.

Bilene fortsatte sørover på E6, og ved 13.30-tiden tok tollvesenet kontakt med politiet, som har rykket ut for å bistå tollvesenet i jakten på de tre kjøretøyene.

- Tollen har ringt oss og sagt at fra Svinesund har tre polskregistrerte biler nektet å stanse. En av dem skal ha forsøkt å kjøre på en av tollbilene, sier pressetalsperson Peter Adlersson til Aftonbladet.

Ifølge Göteborgs-Posten har politiet satt inn to politibiler i jakten på de tre personbilene, i tillegg til at det svenske tollvesenet selv er involvert.

Så langt har de ikke lykkes i å finne igjen noen av de tre bilene.

- Vi søker etter bilene som stakk av fra tollen, men har ikke fått stoppet kjøretøyene ennå, sier politiets pressetalsperson Stefan Gustafsson til Bohusläningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer